Bustour Limburgse ambachten en streekgerechten + vlaaiontvangst + wijnproeverij

Een compleet Limburgs bedrijfsuitje! Ontdek bijzondere Limburgse ambachten en proef de authentieke streekgerechten uit het prachtige Limburgse Heuvellandschap!
Inclusief transport, koffie, thee en vlaaiontvangst en wijnproeverij.

Bedrijfsuitje Events Company Zuid Limburg

Ontdekkingstocht Zuid-Limburg (Duur: 5 uur)

Tijdens dit bedrijfsuitje maakt u een tocht in een touringcar en vertelt onze lokale reisleidster over mens en streek. Allereerst brengt u een bezoek aan een glasblazer. Deze glasblazer werd ooit uitgeroepen tot beste glasblazer van Europa. Hij houdt een demonstratie aan zijn smeltoven; van het 1200 graden vloeibare kristal maakt hij de mooiste werken. Vervolgens vertrekt u via een mooie route naar de Eperheide voor een bezoek aan een herder. Bij de vrouw van de herder, in het kleine vakwerkhuisje staan koffie, thee en Limburgse vlaai van de dorpsbakker klaar. Aansluitend gaat de tocht verder per bus naar een weiland in het Heuvelland waar de herder zijn kudde schapen heeft staan. Hier ziet u een demonstratie schapen drijven. Aansluitend volgt een mooie route richting een wijngaard in het bergdorpje Vijlen. Hier krijgt u een rondleiding door de wijngaard, bezoekt u de wijnkelder en tot slot worden er drie wijnen geproefd. Hierna komt de tocht tot een einde, natuurlijk brengen wij u nog naar uw gewenste eindbestemming. Deze activiteit wordt ook veel geboekt door bedrijven als incentive.

Tegen een meerprijs is het mogelijk om een touringcar of oldtimer bus in te zetten. Alles is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden en een programma op maat!

Inclusief:

  • Enthousiaste en ervaren reisleider in de bus;
  • Bezoek aan een glasblazer inclusief demonstratie;
  • Bezoek aan een herder inclusief Limburgse vlaai, koffie, thee
    en een demonstratie schapen drijven;
  • Bezoek aan een wijngaard inclusief rondleiding en proeverij.

v.a. 55,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 30 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. * Wij kunnen voor de meerprijs van € 585,00 exclusief BTW in totaal, een touringcar voor deze dagtocht verzorgen. Optioneel kunnen wij tegen de meerprijs van € 17,50 p.p. een boeren lunch bij de herder erbij reserveren.