3 D print workshop!

Samen met je afdeling, bedrijf of club beleven wat je met een 3D printer allemaal kan? Nu volledig op maat voor uw bedrijf!

3d print workshop events company

3D print workshop (2,5 uur)

Een workshop met de unieke mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met 3dprinting en de eerste stappen te zetten in het zelf maken van 3dprintbare ontwerpen!

Een nieuwe wereld van mogelijkheden gaat open. Met behulp van makkelijk te leren 3d modelleer software ontwerp je snel je eigen ontwerpen. Verder leer je alle mogelijkheden van 3dprinting en wordt de technologie duidelijk gepresenteerd door experts op dit gebied. De workshop is voor jong en oud! Er zijn geen vereisten nodig (Let op, gelieve eigen laptop met ge√Įnstalleerde Chroom browser mee te nemen).

Samen met de experts wordt er binnen de groep een kleine brainstormsessie georganiseerd, om te achterhalen hoe 3D printing ingezet kan worden voor de noden binnen uw bedrijf.

Inclusief:

  • professionele begeleiding
  • 3d printer
  • benodigde software
  • brainstormsessie

v.a. 75,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen. Bent u met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.